Μια εξ’ ολοκλήρου Ελληνική εταιρεία με Διεθνές βραβείο ποιότητας

Κατασκευή Ηλεκτρολογικού Υλικού

Η εταιρία aliberti είναι μια εξολοκλήρου Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας από το 1968, επιτυγχάνοντας μια σταθερή ανοδική πορεία.

Η εταιρία διαθέτει όλα τα απαραίτητα ποιοτικά πιστοποιητικά, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη κατασκευαστική αξιοπιστία.

 

Η ευαισθησία της εταιρίας στο θέμα της ποιότητας, της εξασφάλισε το ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2001  και ως πρωτοπόρος πλέον, αποτελεί τη σταθερή αξία στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.

Η εταιρεία aliberti παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στον τόπο μας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες εταιρείες, έχοντας 48ετή δυναμική  παρουσία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού αλλά και τεράστια πείρα πάνω στις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς και όχι μόνο, δηλώνει αισθητά την παρουσία της, στηρίζοντας και εξυπηρετώντας  με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.

Ο κ. Αντώνης Αλιμπέρτης, ιδιοκτήτης της εταιρείας aliberti αλλά και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού, στηρίζει τον κλάδο και στέκεται στο πλευρό τον Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών. 

About masterelectrician

Check Also

Με σεβασμό στην κοινωνική ευθύνη η ΠΟΣΕΗ βγαίνει στα κινητά

Σε λειτουργία η νέα έκδοση της εφαρμογής i-Ηλεκτρολόγος από την ΠΟΣΕΗ Η νέα έκδοση της εφαρμογής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *